Aydın
Çağrı Merkezi

0850 223 40 22

Aydın İli
Servis Noktası
Müşteri Hizmetleri

Çağrı merkezimiz haftanın 7 günü 24 saatisizlerin sorularını cevaplamak, yardım ve destek için kesintisiz hizmet vermektedir. Bizlere istediğiniz an ulaşabilir çağrı merkezi müşteri temsilcilerimizden yardım ve destek alabilirsiniz, çağrı merkezimiz sizlere 7/24 saat hizmet vermektedir.

(S.S.S)
Sıkça Sorulan Sorular

Servis Ne Kadar Sürede Gelir?

Adresinizde arıza yapmış veya bakım isteyen teknik servis talebinde bulunmak istediğiniz ürünleriniz için servisimiz aynı gün içerisinde servis hizmeti vermektedir, cihaz onarım süresi max 14 gündür.

Garanti Süresi Ne Kadar ?

Değişmiş olan veya bakım yapılmış olan cihazlarınızda bakım garantisi bulunmamaktadır, değişin parçalar için garanti süresi 1 (Bir) Yıl’dır.

Yedek Parçalar Orjinalmi?

Değişen parçalarımız istediğiniz üzerine orjinal ve yan sanayi olarak değişmektedir. beyazeşya kombi ve klima parçalarında teknik servis ekibimiz sizlere parçanın orjinal veya yansanayi olduğunu belirtmektedir.

Servis Ücreti Ne Kadar ?

Türkiyede geniş servis ağı ile beyazeşya kombi ve klima teknik servis hizmeti veren firmamız bölgesel olarak servis ücretlerinde farklılıklar göstermektedir, servis ücretini müşteri destek hattımızdan öğrenebilirsiniz.

Beyazeşya Servisi

Arıza yapmış olan adresinizde bulunan beyazeşya cihazlarınızı anında onarım hizmeti ile sorunlarını çözmekteyiz.

Kombi Servisi

blank

Kombi cihazınızın anakart, pompa motoru, fan, eşanjör gibi parçalarında bulunan arızalarını profesyonel teknik ekibimiz ile çözümek kavuşturuyoruz.

Klima Servisi

blank

Klimala ürünlerinizi bakım ve arıza taleplerini aynı gün servis imkanıyla müşteri temsilcimiz kaydınızı alıp teknik birime iletip hızlı bir çözüm sürecine götürüyoruz.

Ankastre Servisi

blank

Ankastre ürünlerinizin demontaj ,montaj, arıza ve bakımlarını 2 saat içerisinde onarıyoruz, bulaşık makinası, davlumbaz, buzdolabı, ocak gibi ankastre ürünlerinizin arızalarını bize bildirebilirsiniz.

Endüstriyel Servisi

blank

Profesyonel ekibimiz kullanmakta olduğunuz endüstriyel bulaşık, çamaşır makinalarını hızlı bir şekilde bütçenizi düşünerek arızalarını gidermektedir.

İletişim;

Ana Merkez:İZMİR
Servis Numarası: 0850 223 40 22
Ana Şube : MD GROUP
Servis Noktaları; DİDİM,AYDIN,KUŞADASI,İZMİR,MANİSA

GÜVENİLİR PROFESYONEL ÖZEL SERVİS HİZMETLERİ ,WEB SİTEMİZDE KULLANILAN MARKA VE BU MARKALARA AİT LOGOLAR ÖZEL HİZMET VERDİĞİMİZ MARKALARI TEMSİLİ OLARAK KULLANILMAKTADIR. FİRMAMIZ  ÖZEL SERVİS HİZMETİ VERMEKTEDİR, YETKİLİ SERVİSLER İLE HİÇ BİR ORTAKLIK VEYA BAĞIMIZ YOKTUR!